Wejdz na strone Kliknij
Kliknij na : eigenes Bild anbringen
Wybieramy zdjęcie z dysku.
Nastepnie zaznaczamy: Ich bestätige......
Wpisujemy adres strony: Link .....
I klikamy na : Auf die pinnwand
Marek, zależy co kto lubi. Ekipa nam się ukruszyła i finalnie będzie chyba z 7 osób. Jak się uda to piątek wezmę wolny i ruszamy we trzech z Warszawy z rana. Miejscówka pod linka już nęcona, linek po starorzeczach już się ruszył, w końcu nie samym szczupakiem człowiek żyje. Wszyscy walą do Mańka na szczupaki a tam piękne liny, wzdręgi i karasie są i ja mam zamiar dać spokój szczupakom trochę, a większość czasu poświęcić na spławik i methodę.
Człowiek oprócz strawy i wody, potrzebuje też do życia chwili spokoju i kontaktu z naturą, inaczej głupieje.
Semi.
W dniach 21-23.10.2016r. szykuje się kolejny już w tym roku wypad do Mańka. Rodzi się w mojej głowie plan żeby jakoś się wyrwać i połowić co nieco i szczupaków i białorybu, który mam nadzieję będzie jeszcze dosyć dobrze współpracował przy odpowiedniej aurze. Gdyby ktoś też miał chęć się wyrwać to zapraszam, szykuje się niezła ekipa, będzie jak zwykle bardzo fajnie.
Człowiek oprócz strawy i wody, potrzebuje też do życia chwili spokoju i kontaktu z naturą, inaczej głupieje.
Semi.
W dniach 21-23.10.2016r. szykuje się kolejny już w tym roku wypad do Mańka. Rodzi się w mojej głowie plan żeby jakoś się wyrwać i połowić co nieco i szczupaków i białorybu, który mam nadzieję będzie jeszcze dosyć dobrze współpracował przy odpowiedniej aurze. Gdyby ktoś też miał chęć się wyrwać to zapraszam, szykuje się niezła ekipa, będzie jak zwykle bardzo fajnie.
Jak ekipa zgrana , to zawsze jest ok.
Udanej zasiadki
by udoskonalać to rzemiosło,trzeba trochę poeksperymentować
Trzeba się pakować, jutro rano lecę na weekend do Mańka. Pogoda niezaciekawa, ale to ostatnia szansa aby gdziekolwiek na dłużej się w tym roku na ryby wyrwać.
Semi.