Wejdz na strone Kliknij
Kliknij na : eigenes Bild anbringen
Wybieramy zdjęcie z dysku.
Nastepnie zaznaczamy: Ich bestätige......
Wpisujemy adres strony: Link .....
I klikamy na : Auf die pinnwand
Witam Kolegów i Koleżanki Pomimo pełni już sezonu myślę nad zakupem nowych karpiówek. Na oku miałem Anacondy Base ale cena od nowego roku mocno podskoczyła i w podobnym przedziale można dostać ciekawą propozycje z DAMa MAD D-Fender 2 . Interesuje mnie 3,6 m 3 lbs lub 3,25 lbs. Czy miał ktoś z nią styczność albo chociaż "macał" Jakjest z uchwytem do kołowrotka czy pomieści stoę od Shimano BBLC bez problemu? A jak z przelotkami? Są to Sici więc raczej delikatniejsze niż Fuji. Intersuje mnie też akcja kija opisywana niby jako szczytowa. Proszę was o opinie. Na forum nic nie znalazłem
Siema, podjedz do Dawida na Grunwaldzką 222 w Poznaniu , ma bodajże wszystkie DAM'y na sklepie, pomacasz i sam się przekonasz czy warto . Zadzwoń przed tym czy są na sklepie.
Byłem zobaczyć tak jak mówiłem u Dawida w sklepie te kije. Wersja angielska bardzo ładna. Zastanawia mnie tylko dlaczego w katalogu opisuje się, że ten kij ma szybka akcje. Po złapaniu kija 3 lbs odniosłem wrażenie, że to raczej parabolik ale mogę się mylić. 3,25 lbs to już inna akcja i pozostaje dylemat który wybrać. Dzent który niby jest parabolikiem szybciej gasł niż d-fender przy wymachu