Wejdz na strone Kliknij
Kliknij na : eigenes Bild anbringen
Wybieramy zdjęcie z dysku.
Nastepnie zaznaczamy: Ich bestätige......
Wpisujemy adres strony: Link .....
I klikamy na : Auf die pinnwand
Mam zamiar zakupić w tym sezonie owa kamerkę ,w internecie znalazłem dwie,Fish Spy oraz Water Wolf czy ktoś może się wypowiedzieć na temat ich działania i jakości obrazu z nich uzyskanych
W przyszłym tygodniu zamawiam Overmax Activcam 4,0 zobacz może na taką. Będzie tańsza niż Water Wolf. Ja ostatnio spędziłem sporo czasu i wybrałem ten rodzaj i model. Kupię od razu mikrofon do niej . Overmax 4.0 kosztował przeważnie 600 zł a teraz można już za 420 kupić.
Te kamery różnię się zastosowaniem.
Na YT jest sporo filmów z Water Wolf w roli głównej i porównań kamerek 4K. GoPro i reszta...
Tutaj różności do wyboru, do koloru
W przyszłym tygodniu zamawiam Overmax Activcam 4,0 zobacz może na taką. ...... Overmax 4.0 kosztował przeważnie 600 zł a teraz można już za 420 kupić.
Ja dzisiaj chciałem zaakceptować swój koszyk w jednym sklepie bo oprócz kamery jeszcze 3 gadżety wybrałem patrzę a tu z 423zł cena od wczoraj wskoczyła na 498 zł .
Ja ich kurna przeczekam na razie zimno i nie muszę się śpieszyć .
Jestem zdecydowany ,wybór padł jednak na Weter wolf uv1,1.Mała poręczna bez zbędnych dodatków.zakup w marcu jak gruszkę dostane . Jak co roku w marcu ostro zaczynam prześladować jazie i klenie 10 dni urlopiku od 13 marca może coś kamerka zarejestruje ,ciekawi mnie jak jazie przeprowadzają akcje atak.Bo często są w łowisku a brań brak
Mam jeszcze jedno pytanko jak czytałem opis kamery, zastanowiło mnie jedna czas nagrywania ok 4h.Lecz kamera rejestruje obraz co 20 min ,czyli może przegapić czas w którym znajdą się szybkie i płochliwe ryby jak Jaz w łowisku czy mam racje